”Ce își dorește inima” este a cincea carte din seria Chicago Stars de Susan Elizabeth Phillips. Molly Somerville este sora mai mică a lui Phoebe Calebow, personajul principal din primul volum. Ajunsă la vârsta de 27 de ani Molly știe, în sfârșit, ce vrea să facă în viață: să scrie cărți pentru copii.

”Ce își dorește inima” și ce ar spune mintea…

Molly este convisă că va avea succes ca scriitoare. Deja primele volume din povestea despre iepurașul Daphne se vând bine. Aceasta o determină să facă un pas nebunesc, acela de a renunța la moștenirea de 15 milioane de dolari și să trăiască doar din ce câștiga. Viața ei pare una frumoasă. Are o meserie pe care o iubește, un pudel și patru nepoței adorabili. Dar nu stă deloc bine cu partea sentimentală. Este îndrăgostită fără speranță de jucătorul profesionist de fotbal american Kevin Tucker. L-a cunoscut, dar el abia dacă a remarcat-o. Bărbatul este cunoscut pentru reputația de cuceritor și este clar că nu are nicio șansă. Molly se hotărăște să facă un gest nebunesc. Află unde urma să rămână peste noapte și se strecoară în patul lui. Consecința poate fi una dezastruoasă pentru amândoi. Carierele și viețile lor sunt în criză, dar nu pot sta departe unul de celălalt. Întrebarea se pune dacă poți învăța să iubești sau dragostea vine pe neașteptate doar în condiții speciale. Între timp, cei doi au de luat niște decizii importante și grele.

Citește ”Ce își dorește inima” de Susan Elisabeth Philips! Cartea apare vineri, 23 februarie în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la toate punctele de difuzare a presei.

Citește celelalte volume din seria Chicago Stars: