Imogen este văduvă și trăiește retrasă, preocupată de actele ei de caritate. Pare o statuie de gheață pe care doar un sărut ar putea-o trezi la viață. Percy moștenește proprietatea care trebuia să îi revină soțului decedat al lui Imogen și ajunge în viața acestei femei care începe să îl intrige.

Citește și: O dragoste neașteptată de Mary Balogh

Frumoasa cu părul de aur

Doar un sărut de Mary Balogh o are ca personaj principal pe frumoasa cu părul de aur, Imogen. Ea este singura femeie din Grupul Supraviețuitorilor, format din foști combatanți ai războaielor napoleoniene. Lady Hartford s-a retras din viața publică și trăiește liniștită în Hardford Hall, casa lor din Cornwall.

De când a fost martoră la uciderea în chinuri a soțului ei, Imogen vrea să trăiască doar pentru acte de caritate. Noul moștenitor al castelului Hardford a lăsat-o să locuiască pe proprietate. Totuși, după doi ani, plictisit de viața din Londra, vrea să facă o vizită domeniului său din Cornwall. Imogen speră ca el să nu-i disturbe pacea pe care și-a câștigat-o atât de greu.

Citește și: Cărțile romantice din luna septembrie

Doar un sărut nu e destul

Percival Hayes, Conte de Hardford, nu este interesat să locuiască în sălbaticul Cornwall. Totuși, atunci când decide în mod impulsiv să facă o vizită, este șocat să vadă că domeniul nu este o ruină așa cum se aștepta. De asemenea, este încântat să o cunoască pe frumoasa văduvă a rudei pe care a moștenit-o. Imogen trezește în Percy o pasiune cum nu se credea pe sine însuși capabil să o facă. Dar ar putea ca el să-i poată trezi la viață sufletul ei greu încercat?

Citește Doar un sărut de Mary Balogh pentru a vedea dacă povestea de dragoste dintre Imogen și Percy are un viitor. Oare va reuși tânărul să o trezească la viață doar cu un sărut? Cartea apare vineri, 4 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.