”Doar o promisiune” îl are în centru pe Ralph Stockwood. Tânărul se mândrea cu faptul că este un lider înnăscut. Totuși, atunci când și-a convins prietenii să lupte alături de el în războaiele napoleoniene, nu și-a imaginat că va fi singurul supraviețuitor. Torturat de vină din cauza morții lor pentru care se consideră singurul vinovat, trebuie totuși să-și continue viața. Are nevoie să se însoare pentru ca să asigure un moștenitor pentru titlul și averea familiei.

Citește și: Lingura dragostei, o promisiune pentru dragoste statornică

”Doar o promisiune” sau un jurământ sfânt?

Pe de altă parte, Chloe Muirhead s-a resemnat cu ideea că va rămâne o ”fată bătrână”, după ce toate sezoanele de bal la care a participat la Londra s-au dovedit adevărate dezastre. Mânată de nevoia de a scăpa de familia ei cicălitoare, se adăpostește în casa nașei mamei sale. Aici ajunge să-l cunoască pe Ralph. El are nevoie de o soție. Ea își dorește un soț. Așa că ea vine cu ideea șocantă de a face o căsătorie de conveniență. Nu au sentimente unul pentru celălalt, dar uniunea le va aduce fiecăruia ceea ce are nevoie. Îi pune o singură condiție: el trebuie să-i promită că nu o va mai face să se întoarcă vreodată la Londra. Totuși, circumstanțele se schimbă. Iar pentru Ralph era doar o promisiune…

Citește ”Doar o promisiune” de Mary Balogh. Este o lectură pasionantă de vară. Cartea apare vineri, 7 iulie 2020 în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: ”Totul pentru încredere” de Mary Balogh