O familie greu încercată

Volumul Doamnele din Cavendon urmărește povestea acestor două familii din vara anului 1926 și până la criza financiară din 1929. Totul începe într-un week-end din iulie, când pentru prima dată în ani de zile, contele plănuiește o reuniune. Toată lumea este intrigată de invitație, dar fiecare are motivul lui propriu de a veni. Pe când ei se adună, ies la iveală diverse probleme, secrete, bucurii și necazuri. Apar vechi dușmani care îi amenință, iar loialitatea celor din familia Swann este pusă la încercare în moduri neașteptate.

Doamnele din Cavendon vor salva domeniul

După război, domeniul este în pragul ruinei și doar doamnele din Cavendon pot face ceva ca să-l salveze. Totul stă pe umerii lor firavi, dar neașteptat de puternici. Vom vedea ce soluție vor găsi. Daphne își dorește să modernizeze căminul. Deidre își dorește o carieră, dar Dulcie crede că va reuși printr-o căsătorie cu un bărbat bogat. Cecily Swann aspiră să devină mai mult decât o cunoscută creatoare de modă la Londra.

Din data de 13 aprilie, găsești volumul la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei, doar în colecția Cărți Romantice.

Citește și:

Vezi ce alte cărți romantice, pline de viață și de aventuri noi apar în luna aprilie