Autoarea de bestseller-uri Amanda Quick, autoarea cărții ”Fata care știa prea multe” revine cu un alt volum din seria Burning Cove: ”Doamna dispărută”. Din nou, cunoscuta scriitoare îmbină romanul de dragoste cu intriga polițistă, iar rezultatul este unul care te ține cu sufletul la gură.

În California anilor 1930, cele mai frumoase iluzii pot ascunde secrete teribile. Romanul ”Doamna dispărută” ți le prezintă ca pe un caleidoscop colorat. Adelaide Blake scapă dintr-un ospiciu în care era internată. Vrea cu disperare să înceapă viața de la capăt. Se stabilește în Burning Cove și se angajează într-un magazin de ceaiuri și remedii naturiste.

Citește și: Aventuri și pasiuni fierbinți în Cărțile Romantice ale lunii noiembrie

Doamna dispărută” unește destine

Burning Cove este orășelul în care multe celebrități ajung la reabilitare. Sunt mulți actori și oameni de afaceri de succes care ajung în celebra stațiune. Au mare nevoie de tratamente pentru durerile și dependențele lor. Stațiunea este cunoscută mai ales pentru centrele de dezintoxicare de lux. Pentru Adelaide, slujba ei poate fi un prilej de a cunoaște bărbați bogați și vulnerabili. Așa îl va vedea prima dată pe Jake Truett, un businessman văduv care susține că se află într-un concediu de recuperare. Dar, aici nimeni nu e însă ceea ce susține. În spatele strălucirii și a hainelor de firmă se pot afla dealeri de droguri, gangsteri sau escroci…

”Doamna dispărută” de Amanda Quick apare joi, 29 noiembrie. Cartea va putea fi cumpărată de la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: