Dinastia de J. R. Ward descrie viața unui adevărat clan care, de generații, își menține poziția privilegiată, cu prețul compromisurilor, al secretelor și înșelăciunilor. Sunt mulți ani de când familia Bradford poartă mantia de rege al Burbonului. Averea lor considerabilă le-a adus prestigiu și o viață privilegiată, în care clasele sociale sunt bine delimitate. La etajele superioare ale conacului lor, dinastia se bucură de bunăstare și de bun gust. La demisol, o armată de servitori muncește neobosită pentru păstrarea standardelor ridicate, dar și pentru menținerea aparenței de respectabilitate.

Citește și: Joc periculos în ultimul volum din seria Mackenzie, de Linda Howard

Dinastia se cutremură

Pentru Lizzie King, care lucrează pentru familia Bradford, trecerea liniei nevăzute îi poate distruge viața. Nu și-a propus să se îndrăgostească de Tulane, fiul risipitor al dinastiei, iar despărțirea lor plină de resentimente i-a dovedit că nu greșea atunci când își dorea să stea cât mai departe de el. În prezent, după doi ani în care nu a mai pus piciorul pe domeniul Esterly, Tulane se întoarce acasă. Și aduce trecutul cu el. Nimeni nu va rămâne nemarcat: nici frumoasa și nemiloasa lui soție, nici fratele mai mare, a cărui amărăciune nu cunoaște limite și nici patriarhul care conduce dinastia cu o mână de fier.

Pe când tensiunile din familie se inflamează, Easterly și toți locuitorii săi sunt prinși în vârtejul unor mari transformări. De aici, scapă numai cine poate… Citește Dinastia de J. R. Ward pentru a afla deznodământul. Cartea apare vineri, 22 noiembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: