Tânăra rebelă și-a dorit ceva ce familia i-a refuzat: un sezon de debut la balurile din înalta societate britanică, așa că Lady Rowena se refugiază la familia Hanover. Ranulf  va face senzație la Londra cu manierele lui din Highlands.

Scoțianul nu are decât dispreț față de niște oameni pe care îi o adunătură de fanfaroni superficiali, cu preocupări superficiale precum balurile și seratele. Nu se dă deloc în vânt după complimente cu înflorituri și haine sofisticate din mătase și satin. Îi place să se arate așa cum este: dintr-o bucată. Dar londonezii vor afla: diavolul poartă kilt.

Citește și: Secrete și iubiri interzise în cărțile romantice ale lunii noiembrie

Diavolul poartă kilt și la bal, și pe câmpul de luptă

Lui Ranulf va începe totuși să-i placă satinul, mai ales dacă este purtat de frumoasa domnișoară Charlotte Hanover, a cărei limbă este pe atât de ascuțită, pe cât de fină îi este pielea… Lady Charlotte a fost atrasă de bărbații încăpățânați. Dar după ce și-a pierdut logodnicul într-un duel, spune că nu mai vrea să aibă de-a face cu bărbații impulsivi și iuți la mânie. Și totuși, nu poate să nege că uriașul scoțian este atrăgător. Marchizul de Glengask pare la fel de periculos pe câmpul de luptă, dar și într-o sală de bal. În inima virtuoasei domnișoare se duce o luptă între rațiune și simțire. Oare care dintre ele va câștiga?

Citește Diavolul poartă kilt de Suzanne Enoch pentru a afla dacă povestea de dragoste dintre înfocatul scoțian și nobila londoneză are un viitor. Cartea face parte din seria ”Scoțieni nestăpâniți”. Apare vineri, 19 martie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte cărți din seria ”Scoțieni nestăpâniți”:

”Ducesa desculță” de Suzanne Enoch – Domnul din înalta societate și vagaboanda

”Îmblânzirea unui crai” de Suzanne Enoch. Doamna cu reputația pătată și cuceritorul

”Pariul pe iubire” de Suzanne Enoch, riscul care aduce dragostea dorită