1. ”Să nu spui nimănui” de Karen Rose – 5 iunie 2020

O poveste emoționantă, care pornește de la tema violenței în familie, dar explorează sufletul feminin cu toate emoțiile și bucuriile lui. Mary Grace găsește o soluție radicală să scape de soțul abuziv și îndrăznește, după nouă ani, să spre dinnou la dragoste.

  1. ”O dragoste neașteptată” de Mary Balogh – 12 iunie 2020 (vol. 4 seria Clubul supraviețuitorilor)

O logodnică fuge, dar o mireasă apare în cele mai neașteptate momente. Flavian, viconte de Ponsonby, reușește să scape de femeia care l-a făcut să sufere, dar găsește o iubire mult mai puternică și mai fermecătoare când nu credea că mai poate avea încredere în dragoste.

Cărțile romantice din luna iunie 2020

  1. ”O lady rebelă” de Susan Elizabeth Phillips – 19 iunie 2020 (vol. 2 seria Pasiuni texane)

Când un aventurier atrăgător trebuie să câștige respectul societății și nu își permite nici cel mai mic scandal, soarta în scoate în cale o femeie încăpățânată, care numai de scandaluri nu se ferește! Totul este posibil între cei doi. Dragostea, chiar dacă pare imposibilă… este inevitabilă!

  1. ”Îndrăznește să mă atingi” de Carly Phillips – 26 iunie 2020 (vol. 3 seria Dare)

Pasiunea dintre Olivia și Dylan împletește viața personală și cariera. Pare că totul este ca în paradis… până când Olivia decide să rupă legătura definitiv. Dar Dylan nu cedează și face tot posibilul să afle de ce a fost părăsit. Dar, după ce îi află secretul, va mai putea Dylan să o iubească la fel de mult?