Citește o nouă carte scrisă de celebra Sandra Brown. Demon Rumm, cunoscut pilot acrobatic, moare într-un cumplit accident aviatic. O lasă în urmă pe Kirsten, frumoasa și neconsolata lui soție.

Deși urăște publicitatea, Kirsten acceptă să scrie o carte despre viața celui pe care l-a iubit atât de mult. Hollywood-ul dorește să ecranizeze povestea așa că intră, fără să vrea în atenția presei și a unui faimos actor.

Vezi ce alte cărți romantice poți citi în luna iulie! Tainele trecutului și aventura se împletesc în poveștile romantice ale lunii iulie.

Văduva lui Demon Rumm nu se lasă cucerită

Pentru a intra mai bine în pielea personajului, regizorul filmului îi cere permisiunea lui Kirsten să-l lase pe actorul care va juca rolul lui Demon să locuiască în casa lor. Ea îl disprețuiește pe playboy-ul arătos și arogant. Totuși, își dă seama că el poate spune cel mai bine povestea răposatului ei soț. Acceptă, fără tragere de inimă, oferta studiului. În momentul în care orice femeie ar fi dat orice să fie în locul ei, fosta doamnă Rumm face oricce să-l evite pe starul incredibil de sexy. În același timp, Rylan North realizează că s-a îndrăgostit cu adevărat pentru prima dată în viață. Își dorește ca ea să joace rolul principal în povestea lui adevărată de dragoste. Ar putea avea pe oricare alta. Atunci de ce o dorește cu disperare doar pe văduvă? Este hotărât să își dea seama ce tragedie o face să-și nege dreptul la o a doua șansă. Va face orice, chiar și să-și riște reputația, cariera și chiar viața…

Vei găsi cartea Demon Rumm de Sandra Brown, începând cu data de 22 iunie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

Citește și: