1. ”Scânteia pasiunii” de Amanda Quick – 2 decembrie

Olivia Chantry știe cum să pună în valoare afacerile și produsele clienților ei, pentru a le face o reclamă strălucitoare, dar nu reușește să aducă aceeași strălucire și în viața ei personală. Până când îl întâlnește pe Jasper Sloan, un multimilionar bine organizat și ordonat. Cei doi sunt foarte diferiți, dar când vine vorba să facă front comun împotriva unui dușman care acționează din umbră, relația lor se transformă.

  1. ”Sărutul unui înger” de Susan Elizabeth Phillips – 9 decembrie

Daisy nu prea are de ales: ori merge la închisoare, ori se mărită cu bărbatul misterios ales de tatăl ei. Alex Markov pare de neclintit, un bărbat fără inimă, care nu are de gând să joace rolul de îndrăgostit pentru frumușica Daisy. Dar amândoi subestimează puterea pasiunii!

  1. ”Vecinul perfect” de Nora Roberts – 16 decembrie

Singuraticul Preston McQuinn duce o viață monotonă și sobră și nu crede că va mai avea vreodată de a face cu dragostea. Dar, când Cybil se mută lângă el, cu privirea ei sclipitoare și chipul ei plin de lumină, Preston simte că viața i se va schimba… Povestea lui continuă seria familiei MacGregor și este plină de surprize.

  1. ”Ispășire prin iubire” de Mary Jo Putney – 23 decembrie

Moștenitorul unui titlu și al unei averi considerabile, Will Masterson ar fi trebuit să se bucure de plăcerile vieții, dar el alege să meargă la război. După ani grei petrecuți pe front, încununat de glorie, își mai asumă o ultimă misiune. Dar planurile lui sunt date peste cap când o întâlnește pe Athena Markham, o femeie la fel de bravă și curajoasă ca și el.

sursa foto: 123rf.com