Romanul începe cu o nuntă – cea a lui Dylan Buchanan cu Kate MacKenna. Dar nu este o nuntă oarecare, ci una cu cei mai mulți agenți FBI pe metru pătrat – nu pentru că ar păzi un personaj celebru sau un politician de vârf, ci pentru că Dylan este el însuși un agent federal. Iar uniunea acestuia cu logodnica lui presupune și înrudirea unor vechi clanuri scoțiene. Jordan Buchanan este încântată să-și vadă fratele căsătorindu-se. Ea nu pare în rest interesată de viața socială, cu atît mai puțin sentimentală. Rolul de femeie de afaceri o împlinește și îi consumă tot timpul. La nuntă, este rugată să aibă grijă de Isabel, sora de 19 ani a miresei, care face tot posibilul și gafă peste gafă, încercând să devină centrul atenției și să trezează atenția lui Noah Clayborne, un coleg al lui Dylan. Dar cuceritorul agent pare mai interesat de Jordan.

Trecutul revine pe neprevăzute

Lucurile se complică atunci când la eveniment apare un profesor de istorie care pretinde că nunta nu ar trebui să aibă loc din cauza unui conflict vechi de sute de ani între cele două clanuri, în care cei din familia Buchanan au furat o comoară aparținând familiei MacKenna. Jordan pornește într-o călătorie pentru a afla adevărul și a spăla onoarea alor săi. Când lucrurile se complică, iar demersul ei devine unul periculos, va fi nevoită să primească ajutor din partea lui Noah.

Vrei să afli deznodământul poveștii? Nu rata noua apariție din colecția Cărți Romantice – ”Dansul umbrelor” de Julie Garwood, de vineri, 10 aprilie!