Maddy O’Hurley dansează în ritmul inimii. Datorită pasiunii sale pentru balet, strălucește în lumina reflectoarelor. Publicul este în extaz și nimeni nu rămâne indiferent. Farmecul ei îl impresionează chiar și pe mogulul Reed Valentine.

Citește și: Aproape de Paradis de Nora Roberts – Jurnalistul și văduva bogătașului corupt

Dansează în ritmul inimii și dragostea va apărea

Deși este un nume în lumea baletului, Maddy O’Hurley nu cade în capcana celebrității. Tot ce contează pentru ea este să danseze și să se bucure de sentimentele minunate pe care le trăiește pe scenă. Asta până când îl cunoaște pe charismaticul și aparent impreturbabilul Reed. El este obișnuit cu lumea rece a afacerilor și nimic nu-l impresionează. Pare să fie interesat doar să se îmbogățească mai tare și să acumuleze mai multă putere. Totuși, ca om de afaceri abil, își dă seama că spectacolul lui Maddy îi poate aduce un profit bunicel. Rămâne însă precaut atunci când scânteile atracției apar între ei. Tânăra este o visătoare, iar el a încetat să viseze cu mult timp în urmă.

Citește și: Dansul pe care îl preferi îți dezvăluie personalitatea

Pasiune și încăpățânare

Dar fata care dansează în ritmul inimii și pasiunea ei au un efect neașteptat asupra lui Reed. Și fiind o adevărată O’Hurley, ea nu va renunța la bărbatul iubit fără să lupte din răsputeri să-l câștige. Dar după ce a crezut atâta timp că femeile nu sunt demne de încredere, va mai putea Reed să intre în acest dans al inimilor?

Citește Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts. Cartea apare vineri, doar în colecția Cărți Romantice și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 10 lei.