Cuvinte de dragoste spune povestea lui Laney McLeod, o profesoară care tocmai a divorțat. După ce a vizitat niște prieteni într-un bloc din Manhattan, New York, tânăra rămâne blocată în lift. Face un atac de panică. Din fericire, alături de ea este un frumos necunoscut care o ajută să se calmeze.

Citește și: Pasiunea de Sandra Brown

Cuvinte de dragoste și pasiune nestăvilită

După ce pana de curent ia sfârșit, bărbatul observă că Laney încă nu și-a revenit total, așa că o invită în apartamentul lui. O servește cu un whisky pentru a o ajuta să se relaxeze. Femeia află că salvatorul ei este Deke Sargent, avocat. După locuința pe care o deține pare că are destul succes. Pe de altă parte, Laney nu poate să nu observe destule indicii prin care își dă seama că bărbatul este un playboy notoriu. Totuși, ea este cea care face primul pas și inevitabilul se produce. Petrec împreună o noapte pasională plină de cuvinte de dragoste.

Surprize peste surprize peste surprize

Dimineața, Laney e îngrozită când realizează ce a făcut. Așa că ignoră invitația lui Deke la cafea și dispare pe când acesta e la bucătărie și pregătește micul dejun. Speră ca totul să fie uitat și să revină la viața ei normală. Totuși, viața o surprinde din nou. La câteva săptămâni după aceea, află că în timpul acelei aventuri de o noapte a rămas însărcinată. Laney e hotărâtă să nu-i spună partenerului ocazional nimic și să-și crească bebelușul ca mamă singură.

După câteva luni, are parte de alt șoc: Deke revine în viața ei și pare hotărât să rămână cu ea. Nu e sigură că el poate să-și ia un angajament pe termen lung sau doar se joacă de-a dragostea.

Citește Cuvinte de dragoste de Sandra Brown pentru a afla dacă Laney își va depăși teama de o nouă relație și dacă Deke va deveni bărbatul unei singure femei.

Citește și: Mesaj de dragoste în limba română găsit într-o sticlă pe o plajă din Irlanda