Din păcate, moștenitoarele proprietății cam dărăpănate de pe coasta statului Maine nu sunt experte în finanțe. Din cauza datoriilor acumulate, trebuie să vândă de urgență proprietatea. Au și o oportunitate de zile mari. Magnatul Trenton St. James pune ochii pe vechea vilă și vrea să o transforme într-un hotel de lux. Nu era în plan, dar va face afaceri și ”curtând-o pe Catherine”.

”Curtând-o pe Catherine” – dragoste și mister polițist

Având în vedere că este vorba de o carte de Nora Roberts, bineînțeles că dragostea e pe primul loc. Totuși, în această serie avem parte și de un mister polițist. Ițele sunt încâlcite. Fetele încearcă să afle ce anume a determinat-o pe străbunica Bianca să se sinucidă. Se întreabă și unde este minunatul ei colier de smaralde, care trebuie să valoreze o avere. Din jurnalul bătrânei se înțelege că este ascuns undeva, în conac. Cele patru strănepoate se străduiesc să dezlege misterul. În schimb, mătușa Coco se gândește doar la cum să le mărite. Acum crede că i-a găsit o partidă bună Catherinei, cea mai rebelă dintre cele patru.

”Îmblânzirea scorpiei”, variantă modernă

Tunsă scurt și mereu băiețoasă, a ales meseria de mecanic auto. Are propriul ei atelier de reparații și își dorește să rămână o femeie independentă. Trenton St. James este mâna dreaptă a tatălui său într-o afacere uriașă cu imobiliare. A pus ochii pe proprietatea Calhoun, dar nici Catherine nu îi este indiferentă. Totuși, ea îl disprețuiește și-și dorește să păstreze conacul. Din păcate, datoriile familiei nu prea le dau altă soluție decât să vândă proprietatea. Dar dacă ar găsi colierul Biancăi? În timpul acestor frământări și căutări, ceva cu totul imporbabil se întâmplă: frumoasa rebelă se îndrăgostește… Citește cartea ”Curtând-o pe Catherine” pentru a vedea cum merge o poveste de iubire între doi oameni foarte încăpățânați și orgolioși.

Delectează-te în weekend cu o nouă carte de Nora Roberts: ”Curtând-o pe Catherine”, pe care o poți procura la prețul special de doar 9.99 lei. Volumul apre pe 20 ianuarie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.