Zane și Darby și-au părăsit locul natal, dar fiecare duce cu el un secret teribil. Duani de zile, s-au reîntâlnit și vor să clădească împreună un viitor frumos. Dar oare secretele din trecut îi vor despărți? Curenții din adâncuri pot deveni periculoși.

Citește și: Cărțile romantice din luna iulie 2020. Dragostea este mereu sub presiune!

Secrete din trecut

Zane Bigelow a crescut într-o casă frumoasă și pare că a avut copilărie minunată în mica localitate Blue Ridge Mountains din North Carolina. Străinii, dar și mătușa lui Zane, invidiau norocul părinților săi: un chirurg de succes și eleganta lui soție, care apărea în ținute perfecte la recitalurile de balet și la meciurile de baseball ale copiilor. Doar Zane și sora lui știu adevărul, pâcând o ceartă brutală a părinților ajunge publică. Dar chiar atunci Zane pleacă la colegiu și nu mai privește în urmă…

Citește și: Secrete și minciuni de Nora Roberts. Umbre din trecut îi amenință fericirea

Curenții din adâncuri îi pot trage la fund

După mulți ani, Zane se întoarce în orășelul natal. Este hotărât să refacă legătura cu locul și oamenii care înseamnă atât de mult pentru el. Pe când își reîncepe viața acasă, întâlnește o pictoriță talentată pe nume Darby. Și ea fuge de fantomele trecutului. Împreună vor avea de înfruntat fricile lor cele mai adânci. Totodată, vor trebuie să lupte nu doar pentru propria lor viață, ci și pentru a celor dragi.

Citește Curenții din adâncuri de Nora Roberts pentru a vedea dacă iubirea dintre Zane și Darby va putea să învingă inamici periculoși. Cartea apare vineri, 3 iulie, în colecția Cărți Romantice a editurii Litera.