Curajul de a iubi este un nou bestseller semnat de Nora Roberts și face parte din îndrăgita serie ”Familia O’Hurley”. O urmărește pe Chantel care încearcă să se concentreze pe noul film la care lucrează. Totuși, frumoasa actriță nu reușește să facă față și ajunge să se teamă pentru viața ei. Este înconjurată de admiratori, dar de aici vine pericolul.

Curajul de a iubi nu e pentru oricine

Unul dintre fanii vedetei ajunge să o înspăimânte. Nu numai că adorația lui s-a transformat în obsesie, dar reușește și să treacă de ochii vigilenți ai body-guarzilor săi. De la iubire la ură pare să nu fie decât un pas. Supărat că nu i se răspunde, admiratorul secret trece de la buchete de flori și cadouri la scrisori obsecene și amenințări. Este momentul să intre în scenă Quinn Doran, un detectiv particular recomandat de agentul ei, care îi este și bun prieten. Diva nu este prea mulțumită de noul angajat, dar este prea speriată să refuze. Totodată, acesta acceptă fără tragere de inimă misiunea și pare că e singurul care nu este impresionat de farmecele ei. Totuși, antipatia de la început se transformă în atracție. Furia pe care Chantel o simte față de el nu face decât să-i topească inima de gheață și să-i aprindă simțurile. Dar oare va avea curajul de a iubi? Iar Doran va reuși să o apere de pericolele din ce în ce mai mari care o pândesc?

Curajul de a iubi de Nora Roberts sau dăruiește-o unei prietene dragi de Ziua Femeii. Cartea apare vineri, 6 martie 2020 și va fi disponibilă la toate punctele dee difuzare a presei doar în colecția Cărți Romantice.