Sezonul de nunți în Nantucket abia a început. Vara pe frumoasa insulă americană este vestită mai ales prin parada mireselor pe Strada Principală. Bineînțeles că aici poți întâlni cuplul perfect gata să spună ”da” în fața altarului, iar îndrăgostiții vin să vadă împreună romanticul apus de soare pe plaja Madaket Beach și să-și jure credință veșnică în fața oceanului.

Citește și: Trădare la Bella Terra de Christina Dodd

Cuplul perfect… nu există

Nunta Otis-Winbury promite să fie un eveniment memorabil. Bogații părinți ai mirelui nu precupețesc niciun efort pentru a organiza o nuntă de vis pe proprietatea lor de pe malul oceanului. Evenimentul va fi unul memorabil, dar pentru că tragedia lovește pe neașteptate. Un cadavru este descoperit în portul Nantucket cu doar câteva ore înainte de ceremonie. Chiar mireasa descoperă în valuri corpul neînsuflețit al celei mai bune prietene, Merrit Monaco, domnișoară de onoare la nunta ce ar fi trebuit să aibă loc în curând.

Suspecții de serviciu

Toți participanții la nuntă sunt suspecți. Șeful poliției, Ed Kapenash, îi interoghează pe rând pe mire, pe mama mirelui, o faimoasă scriitoare de cărți polițiste, ba chiar pe un membru al propriei familii. Ancheta face să iasă la suprafață că niciun cuplu nu este perfect, iar orice nuntă estre un câmp minat. În același timp, însă, dragostea se arată că este asemenea oamenilor: imperfectă, supusă greșelii dar, totodată, plină de iertare și alinare.

Citește Cuplul perfect de Erin Hilderbrand, o carte care te va ține cu sufletul la gură până la final. Pasionantul roman apare vineri, 22 ianuarie 2020, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: Gemenele de Erin Hilderbrand

Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!