”Cuceritorul” seceră dușmani, dar și inimi

Scoțianul o va ajuta în schimbul libertății. El le va însoți pe Jolene și pe tânărul ei nepot în încercarea de a scăpa de cursele mortale întinse chiar de vărul ei. Urmărită de răufăcători cu planuri ucigașe, Jolene este pregătită să lupte pentru viața ei. Totuși, va ajunge să-și predea inima în brațele neîmblânzitului Sigimor Cameron. El a ajuns prea târziu ca să-l salveze pe englezul în fața căruia avea o datorie de sânge, dar a putut să o scape pe încântătoarea ei soră.

Tainele trecutului și aventura se împletesc în poveștile romantice ale lunii iulie

Căsătorie forțată sau din pasiune?

Uimit și el de sentimentele pasionale pe care le are pentru această exnglezoaică neînfricată, dar atât de diferită de idealul lui de frumusețe feminină, Sigimor face tot posibilul să-i aducă pe toți în siguranță, înfrângându-i pe inamici. Și pe când amândoi sunt plini de dorință, fiecare se încăpățânează să-și țină sentimentele secrete din pură mândrie. Dar când pentru a o salva pe Jolene, va trebui chiar să o ia de soție, târgul născut din iubire nu poate fi sigilat decât cu un sărut al unei iubiri adevărate.

”Cuceritorul” de Hannah Howell face parte din seria familia Murray. Vei găsi cartea la toate punctele de difuzare a presei doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, începând cu data de 13 iulie la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: