Mândria ei. Prejudecata lui. Pasiunea lor. Lady Cassandra Vernham este pe atât de încăpățânată, pe cât este de frumoasă. ”Cucerirea lui lady Cassandra” de Madeline Hunter este o carte care te va ține cu sufletul la gură, dar te va și amuza. Ciocnirea a două personalități puternice provoacă scântei și nu poate trece neobservată.

Cassandra a încălcat convențiile societății în care trăiește și a refuzat să se mărite cu bărbatul care i-a pătat reputația. Înstrăinată de bogata și puternica ei familie, încearcă să supraviețuiască. Vânzarea la licitație a bijuteriilor sale i-a adus un câștig care îi poate asigura o oarecare liniște. Totuși, piesa cea mai valoroasă nu a fost încă achitată de cumpărător, chipeșul viconte Ambury. Cassandra are mare nevoie de acei bani și nu pentru a-și cumpăra o pălărie nouă.

”Cucerirea lui lady Cassandra” – seducătorul și frumoasa inaccesibilă…

Vicontele este foarte atras fizic de ea și crede că așa o poate prinde în cursă. În plus, suspectează că respectiva bijuterie a fost furată de la familia lui. Se luptă cu fanteziile erotice de a o avea pe Cassandra, dar și cu dorința de a o distruge. Bărbatul pe care ea l-a refuzat și care și-a pierdut, apoi, viața într-un duel era prietenul lui cel mai bun. Ambury suspectează că ea a fost miza încăierării. Totuși, nimic nu este așa cum pare. Cum domnul seducător și frumoasa scandaloasă ajung împreună, pasiunea izbucnește cu o putere de neoprit. Este clar că viețile lor se vor schimba pentru totdeauna…

Citește ”Cucerirea lui lady Cassandra” de Madeline Hunter! Cartea apare vineri, 27 octombrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte și revistă).

Citește și:

”Totul pentru fericire” de Mary Balogh – pictorul îndrăgostit de modelul său

Hoțul de visuri, un încântător roman istoric de Mary Balogh