Să-și găsească o soție până miercuri și să semneze un contract de căsătorie nu este o problemă pentru bărbatul descurcăreț. Apelează la un prieten om de afaceri și așa o cunoaște pe Samantha Elliot, frumoasă și plină de energie. În plus, are o voce care face orice bărbat să tresară.

Citește și: Noi povești romantice pline de căldură în colecția lunii mai

Un contract de căsătorie mai puțin obișnuit

Tânăra este, de fapt, proprietara agenției matrimoniale. Nu are gânduri de măritiș, dar Blake îi propune 10 milioane de dolari pentru un contract de un an. Și nu este nimic indecent. Va trebui să se prefacă a fi soția lui. Asta presupune și un contract de căsătorie, o nuntă, dar nu va fi nevoie să aibă relații sexuale cu presupusul soț. Iar după un an, se va semna divorțul și totul va fi ca înainte.

Samantha acceptă contractul de căsătorie, mai ales pentru uriașele datorii pe care le avea. Toate bune și frumoase, dar va fi greu să reziste atracției pe care o simte pentru Blake. Nici lui nu-i este indiferentă. Era un contract de căsătorie care prevedea orice, mai puțin faptul că soții se vor îndrăgosti unul de celălalt…

Citește Contract de căsătorie de Catherine Bybee și vei afla dacă va rămâne o căsătorie de conveniență sau se va transforma într-o adevărată poveste de dragoste. Contract de căsătorie de Catherine Bybee apare vineri, 17 mai, doar în colecția cărți romamntice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: