Frumoasa nu neagă zvonul că ar fi spioană. Cu cât mai mulți ochi ațintiți asupra ei, cu atât mai bine. Va fi mai protejată. Există oameni are vor să-i facă rău pe ascuns. Dacă îi ține la distanță, are mai multe șanse să-i salveze viața tatălui ei. Dar jocul pe care-l face este foarte periculos. ”Complicațiile dragostei” par să fie ultima problemă la care să se gândească, dar..

”Complicațiile dragostei” în jocul de-a șoarecele și pisica

Gavin Norwood, viconte de Kendale, este un războinic până în măduva oaselor. Ar lupta încă sub stindardul patriei, dacă nu ar fi fost o nefericită conjunctură de familie. Fratele său a murit subit și el trebuie să se ocupe de afacerile familiei. Totuși, își slujește țara în continuare încercând să demaște agenții străini care vor să facă rău. Nu are încredere în această femeie fatală din Franța. Știe că minte, dar nu știe care este adevărul din spatele existenței ei. Este gata să facă orice pentru a o demasca. Pe de altă parte, Marielle crede că are de-a face cu un lord naiv pe care-l poate determina să facă tot ce vrea ea. Amândoi folosesc seducția ca armă, dar în jocul lor nu se știe bine cine este șoarecele și cine pisica. Iar Cupidon le cam joacă feste…

Cărțile romantice alungă frigul din ianuarie cu noi povești pline de pasiune

Citește ”Complicațiile dragostei” de Madeline Hunter pentru a afla deznodământul acestei povești tare încâlcite. Al treilea volum din seria ”Cvartetul Fairbourne” apare vineri, 26 ianuarie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte și revistă).

Citește și cellelalte volume din seria  ”Cvartetul Fairbourne”, de Madeline Hunter: