Isabel nu a fost ipocrită, așa cum o învinuiește o fostă angajată. Ea chiar a trăit conform principiilor despre care a scris. Mai presus de toate, ținea la cele patru pietre de temelie pentru o viață împlinită: ”relații sănătoase, viață profesională împlinită, responsabilitate financiară și dedicație spirituală”. Dar acum, când totul pare să se prăbușească nu își mai dorește decât o clipă de răgaz. Oare va face o pauză și de la principiile sănătoase sau nu va rezista tentației?

Când tot ce îți dorești e o clipă de răgaz…

Iubitul lui Isabel, Michael, era bărbatul perfect pentru ea, care o completa minunat. Era un bărbat foarte echilibrat pe care nu-l deranjează faptul că ea dedică atât de mult timp scrisului, consilierii psihologice și întâlnirilor cu cititorii. Ba chiar a primit destul de ușor faptul că au amânat nunta cu un an. Așa că nu se aștepta ca tocmai el să-i facă o surpriză de proporții.

Cum se tratează un psiholog rănit în dragoste

Fosta ei secretară o atacă într-un interviu publicat într-un tabloid. Noua ei carte este un eșec și nu reușește să vândă decât câteva exemplare. Falimentul o așteaptă la ușă din cauza unor greșeli financiare neobservate la timp. Iar când tot universul lui Isabel pare să se prăbușească, Michael o anunță că o părăsește pentru o femeie mai în vârstă, mai neîngrijită, mai grasă, mai puțin educată decât ea, dar pe care el o iubește… Este momentul pentru a se reinventa. Alege să meargă într-un loc liniștit, unde poate medita în voie. Are nevoie de singurătate, odihnă, contemplare și vindecare. De aceea, pleacă în însorita Toscană. O aventură cu un italian sexy nu era pe lista ei, dar Lorenzo îi face o propunere de nerefuzat…

Află cum reușește Isabel să-și panseze rănile din dragoste și să meargă mai departe pe drumul vieții în volumul O clipă de răgaz de Susan Elisabeth Phillips. Cartea care apare vineri, 18 noiembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).