”Chipul din umbră” aparține unui ucigaș cu sânge rece sau unui nebun?

Unul din clienții săi este omorât. John Hanson era homosexual și făcea terapie pentru ca să poată deveni heterosexual. Era însurat cu o femeie și avea doi copii. Tot ce își dorea era să trăiască fericit alături de familia lui și să nu mai fie atras de bărbați. Chiar atunci când părea că a reușit, este înjunghiat în spate de un necunoscut. Dr. Stevens are o misiune grea de îndeplinit. O va anunța pe văduvă de moartea bărbatului ei. În plus, nu este singura provocare la care trebuie să facă față.

Viața lui Judd este amenințată de ”chipul din umbră”. Dacă nu-și dă seama la timp cine este ucigașul, va fi acuzat de crimă sau ucis de răufăcătorul care este pe urmele lui… Încă o crimă, încă o persoană din apropierea lui care cade pradă. Pare că omul din umbră va ajunge cât mai repede la Judd. Cine să fie? Unul dintre pacienții săi? O persoană care a luat-o razna, un nevrotic care nu mai e stăpân pe faptele sale sau un criminal cu sânge rece și cu un plan bine pus la punct? Înainte de următoarea lovitură, psihanalistul trebuie să descopere cine este. Este vital să fie cu un pas înaintea lui pentru că altfel poate să nu mai apuce ziua de mâine.

Cartea lui Sidney Sheldon a fost ecranizată și-l are în rolul principal pe Roger Moore. Citește cu sufletul la gură și află cine este ”Chipul din umbră”. Volumul apare vineri, 8 septembrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește alte romane pasionante de Sidney Sheldon:

”Secrete de familie” de Sidney Sheldon, o carte surprinzătoare

”O zi prea îndepărtată” de Sidney Sheldon – o carte care te ține cu sufletul la gură

Află ce alte cărți romantice, pline de aventuri și pasiune ți-a pregătit colecția Cărți Romantice în septembrie