Dawson Scott este un jurnalist cunoscut care abia s-a întors din Afganistan. Bântuit de imaginile de coșmar ale războiului, se luptă cu oboseala și depresia care pare să cuprindă toate aspectele vieții lui. Atunci primește un telefon de la un prieten din FBI, care îi dă un pont ce se poate transforma în reportajul care îl va face celebru.

Dragoste și pericol

Dawson lasă de o parte orice pentru a se ocupa de investigarea dispariției și posibilului omor al lui Jeremy Wesson, fost ofițer de marină. Pe când jurnalistul urmărește firele încâlcite ale poveștii, începe să se simtă atras de fosta soție a lui Wesson, frumoasa Amelia, tânăra mamă a doi băieți. Dar când bona copiilor este omorâtă, cazul ia o întorsătură neașteptată și Dawson însuși ajunge pe lista suspecților. Așa că el nu poate decât să pornească pe urma răufăcătorilor. Dar aceștia îl vor pune față în față cu cele mai mari temeri ale sale. Va reuși el să-și dovedească nevinovăția și să îi salveze pe Amelia și pe micuți?

Află deznodământul în noul volum din colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Și pentru că un lucru bun nu vine niciodată singur, romanul excepțional al Sandrei Brown, ”DISPARIȚIA”, va fi însoțit de un cadou: o trusă de farduri sau un creion de ochi oferite de Ruby Rose Cosmetics!