1. ”Nopți vrăjite” de Sabina Jeffries, Madeline Hunter – apariție 6 decembrie

Cartea reunește câteva povești încântătoare din perioada Regenței, în care ducii cuceritori, frumusețile încăpățânate și moștenitoarele rebele vor primi sărutul iubirii. Sunt povești de citit în căldura confortabilă a căminului, cu aromă de iarnă și de Sărbători.

  1. ”Prizonierul iubirii” de Sandra Brown – apariție 13 decembrie

Lui Scot Ritland, inginer și arhitect bine ancorat cu picioarele pe pământ, nu i-ar fi trecut niciodată prin cap că ar putea fi răpit… mai ales de o femeie cu niște ochi electrizant de albaștri. Dar când îi înțelege motivele, Scout nu mai are nicio scăpare și devine prizonierul iubirii.

  1. ”Portul dragostei” de Sherryl Woods – apariție 20 decembrie

Rămas singur, cu un copil, fostul medic militar Kevin O’Brien se întoarce în orașul natal, alături de familie. Ar vrea să regăsească aici liniștea din copilărie și să își construiască altă viață, mai frumoasă… dar soarta îi scoate în cale o femeie care îl tulbură și pe care nu o poate ocoli.

  1. ”Înfruntarea inimilor” de Karen Robards – apariție 27 decembrie

Lady Elizabeth, cea de a treia dintre surorile Banning, și cea mai încăpățânată, are deja o faimă deloc de invidiat. S-a logodit de trei ori și de trei ori a rupt logodnele, de frică să nu devină o simplă proprietate a unui bărbat. Dar o serie de evenimente dramatice, în care viața unor persoane apropiate și chiar propria ei viață sunt în pericol o aruncă pe Beth în brațele lui Neil Severin. Și el este tocmai genul de bărbat în care niciodată nu poți avea încredere: un înfumurat lipsit de inimă și asasin pe deasupra.