Georgie York  nu este în cel mai bun moment al vieții ei. A fost părăsită de soț, iar cariera ei stagnează. Imaginea ei publică de de eroină romantică este și ea în declin. Ce ar putea face o actriță a cărei carieră nu merge bine pentru a se redresa? Să NU meargă la Vegas. În niciun caz nu cu partenerul ei din film, detestabilul Bramwell Shepard. Sau dacă tot face asta, măcar să nu fie prinsă de paparazzi într-un incident ridicol și indicent. Înainte să-și dea seama, toată presa vorbește despre căsătoria ei.

Citește și: Imagine adorabilă cu Namiko. Cum a pozat-o Cabral: „Fata lui tata”

”Ce am făcut pentru dragoste”?

Între Georgie și Bram nu este decât un fals mariaj, un cu un soț fals și cu o viață sexuală falsă. Sau aceasta din urmă este singurul lucru adevărat dintre cei doi? Prea puțin iubitorul ei ”soț” dă liber fotografilor să le exploreze viața. Toată lumea dă declarații presei: menajera de coșmar, părinții, agentul de casting, directorul studioului, fostul soț și noua lui soție…

Căsătorie falsă, sentimente adevărate

Bram îi propune să rămână în această căsătorie falsă pentru a-și salva carierele. Dincolo de imaginea lui angelică și de zâmbetul lui cuceritor, actorul este un egocentric cu inima rece. La întrebarea ”Ce am făcut pentru dragoste” nu ar avea ce să răspundă pentru că nu a fost niciodată îndrăgostit. El trăiește doar pentru spectacol, pentru bani și pentru a fi adulat de fane.

Ce va face Georgie în mijlocul acestei nebunii? Citește ”Ce am făcut pentru dragoste” de Susan Elizabeth Phillips. Garantăm câteva ore de amuzament și încântare.

Citește și: ”Prima stea a nopții” de Susan Elizabeth Phillips, fotbalistul și femeia detectiv