Carina Conte e îndrăgostită de prietenul cel mai bun al fratelui său, Max Gray, încă din adolescență. Acum, ca proaspătă deținătoare a unei diplome MBA, vine să lucreze la extinderea facerii de familie în America. Nici nu-și imaginează că o așteaptă o căsătorie fără voie.

Citește și: ”Soție de ocazie” de Mary Balogh – o căsătorie falsă și o iubire adevărată

Suferințe din dragoste

Anumite lucruri par că nu se schimbă niciodată. Familia o tratează în continuare ca pe un copil. Totodată, alături de trei surori răpitor de frumoase, ea a fost întotdeauna rățușca cea urâtă. Iar Max Gray, nou numit CEO al afacerii, abia dacă o vede. Dar poate e doar o aparență. Max știe că fiica patronului îi este o pradă interzisă.

Căsătorie fără voie la orizont

Dorința fierbinte câștigă după o conferință în Las Vegas, când cei doi cedează și au o aventură de o noapte. Lucrurile puteau rămâne așa, dar mama Carinei îi surprinde. Conform vechii tradiții italiene ale familiei, cei doi trebuie să se căsătorească. Max se simte nepregătit, iar Carina e furioasă și pe situație, dar și pe Max. Depinde acum doar de ei doi, dacă își vor descoperi și mărturisi dragostea unul pentru celălalt sau vor lăsa frustrările să-i domine.

Citește Căsătorie fără voie de Jennifer Probst pentru a vedea dacă iubirea poate învinge mândria și prejudecățile. Cartea apare vineri, 12 martie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira. Cartea face parte din îndrăgita serie ”Căsătorie cu un milionar”.

Din aceeași serie au mai apărut:

Jocul cu focul de Jennifer Probst

Capcana căsniciei de Jennifer Probst