1. ”Cavalerul scoțian” de Hannah Howell – apariție 3 august

Keira îi salvează viața cavalerului Liam Cameron, dar inima ei trezește în sufletul lui o pasiune pe care nu mai poate salva nimeni… decât dragostea tinerei femei. Însă Liam își dă seama curând că nu va fi ușor să îi câștige inima și încrederea.

  1. ”Dublura” de Sandra Brown – apariție 10 august

Accidentul de avion aproape că îi distruge viața, dar Avery Daniels speră să își construiască un destin nou după operațiile estetice pe care le are de suferit. Însă, spre marea ei surpriză, după ce capătă un chip nou, constată că seamănă tot mai mult cu Carole Rutledge, soția răsfățată și egoistă a unui senator, membru al unei puternice familii din Texas.

  1. ”Lungul drum spre mâine” de Nora Roberts – apariție 17 august

Un adevărat carnagiu la un mall obișnuit din Maine schimbă totul pentru cei care au supraviețuit rafalelor de gloanțe. Nu a durat decât 8 minute până când atacatorii au fost mobilizați, dar victimele lor au nevoie de ani de zile să se vindece…

Cărțile Romantice din luna august 2018

  1. ”Iubirea e un joc periculos” de Mary Balogh – apariție 24 august

Lady Sophia Bryant nu avea nicio intenție să se căsătorească. Dar o logodnă falsă cu un lord amator de aventuri i-ar putea obliga pe părinții ei să se întâlnească după 40 de ani și, poate, să dea uitării ceea ce i-a despărțit. Dar poate ea să își apere propria inimă, în timp ce pregătește o capcană atât de ingenioasă pentru părinții ei?

  1. ”Din dragoste pentru Pete” de Elizabeth Hoyt – apariție 31 august

Când nepoțelul ei, Pete, este răpit chiar din fața ochilor ei, Zoey nu mai are decât o șansă: să facă totul pentru a-l convinge pe agentul Dante Torelli să o ajute! Chiar dacă îl enervează peste măsură… dar contrariile se atrag întotdeauna, nu-i așa?