480. ”Dulce-amărui” de Colleen McCullough – apariție 6 noiembrie

Un roman dramatic și plin de culoare, care urmărește viața a patru surori în Australia anilor 1920. Scriitoarea este celebra autoare a poveștii de dragoste ”Pasărea Spin”. În povestea celor patru surori, Colleen McCullough ne încântă cu noi personaje emblematice pentru femeile acelor ani în care independența, riscurile, Marea Criză financiară și dragostea se împletesc provocator și modelează destine puternice.

481. ”Capcana căsniciei” de Jennifer Probst – apariție 13 noiembrie

Miliardarul Michael Conte trebuie să își găsească repede o mireasă, deoarece sora lui vrea să se căsătorească, dar nu are voie să facă acest pas înaintea lui. Aceasta fusese dorința defunctului lor tată și cei doi frați nu o vor nesocoti. Dar pe cine ar putea alege Michael, să pice în capcana căsniciei, fără să îi fure inima?

Un nou roman de Nora Roberts în Cărțile romantice din luna noiembrie

482. ”Pe urmele fericirii” de Nora Roberts – apariție 20 noiembrie

O poveste plină de fantezie, în stilul inconfundabil al Norei Roberts, urmărește viața unei femei care trebuie să se confrunte cu un trecut plin de enigme și cu un bărbat care îi desconsideră familia. Serenity Smith își descoperă rudele îndepărtate și uitate de ani de zile din Franța. Dar ele nu se bucură deloc să descopere că Serenity are nevoie de familia ei și de trecutul lor. Iar lucrurile se complică atunci când tânăra se îndrăgostește de vărul ei îndepărtat și plin de secrete, Cristophe.

483. ”O competiție seducătoare” de Victoria Alexander – apariție 27 noiembrie

Lady Winterset, Julia, rămasă văduvă, descoperă că a moștenit o carte fabuloasă de la regretatul ei soț. Toți bărbații din Londra vor cartea aceasta. Pe unii i-ar îmbogăți, altora le-ar aduce faima mult dorită, alții ar câștiga puteri nebănuite. Julia devine astfel ținta unor dorințe pe care nici nu le bănuia și, mai ales, ținta unui bărbat fără scrupule, care nu se dă în lături de la nicio competiție.

.