471. ”Doar un sărut” de Mary Balogh – apariție 4 septembrie

Cea de a șasea carte din seria Clubul Supraviețuitorilor urmărește povestea dintre Imogen Hayes, Lady Barclay și Percy Hayes, Duce de Hardford. Imogen este văduvă și trăiește retrasă, preocupată de actele ei de caritate. Percy moștenește proprietatea care trebuia să îi revină soțului decedat al lui Imogen și ajunge în viața acestei femei care începe să îl intrige.

Cărțile romantice din luna septembrie 2020

472. ”Jocul cu focul”  de Jennifer Probst – apariție 11 septembrie

Alexa Maria McKenzie face o vrajă și speră să salveze casa veche a familiei, dar în niciun caz nu se aștepta ca în mrejele ei să îl prindă pe miliardarul Nicholas Ryan. El nu crede în vrăji! Dar crede în afaceri și căsătoria este tot o afacere pentru el. Când află că Maria are mari probleme financiare, îi propune să se căsătoarească doar pentru un an și doar de formă, pentru a rezolva amândoi problemele presante din viața lor.

473. ”Să crezi în dragoste” de Mary Force – apariție 18 septembrie

Maddie Chester este hotărâtă să plece din orașul copilăriei unde adunase prea multe amintiri dureroase… când este trântită brutal de pe bicicletă chiar de fiul patronului și ajunge la spital. Mac McCarthy face tot posibilul ca Maddie să capete cele mai bune îngrijiri medicale și își asumă totodată îngrijirea fiului ei. Mac venise în oraș doar pentru câteva zile, să își ajute tatăl să vândă afacerea familiei, dar planurile lui încep să se schimbe…

474. ”Prețul pasiunii” de Sandra Brown – apariție 25 septembrie 

Doctorița Lara Mallory este hotărâtă să afle care sunt dedesubturile afacerilor din orașul controlat de Tackett Oil. Nimeni nu o iubește aici! Și toți o consideră vinovată pentru defăimarea celui care putea să fie senatorul Clark Tackett, dar căruia Lara i-a distrus cariera politică. Lucrurile se complică atunci când apare în viața ei fratele mai mic al lui Clark. Key este un bărbat mult prea inteligent pentru a nu-și da seama că este ceva putred în propria familie, iar Lara ar putea fi victimă.