1. ”Mătase franțuzească” de Sandra Brown – apariție 6 septembrie

Una dintre cele mai bune cărți semnate de Sandra Brown pune față în față un detectiv cu principii morale solide și o tânără creatoare de modă care înfruntă demonii trecutului cu arma. Ea pare vinovată de crimă, iar el trebuie să o condamne… sau să o salveze.

  1. ”Călătorie cu final neașteptat” de Mary Balogh – apariție 13 septembrie

S-a întors în viață din război, dar Sir Benedict Harper are răni adânci, pe care nu le poate vindeca… decât o iubire sinceră. Iar văduva Samantha McKay pare să fie cea mai bună alegere. Amândoi nutresc un interes viu unul față de celălalt, dar niciunul nu mai crede că poate spera la iubire.

Cărțile romantice din luna septembrie

  1. ”Lacrimile Lunii” de Nora Roberts – apariție 20 septembrie

Într-un tărâm plin de magie, cu zâne și spirite, Nora Roberts construiește o poveste de dragoste care începe ciudat. Ambele personaje au caractere puternice și sunt conștiente de tensiunea erotică dintre ele. Iar Brenna îi propune lui Shawn să fie amanți, pentru a-și împlini pasiunea pe care o simte. Dar Shawn încearcă să ia o decizie rațională și o refuză…

  1. ”Ducesa desculță” de Suzanne Enoch – apariție 27 septembrie

Adam Baswich, duce de Graves trebuie neapărat să se însoare până la 30 de ani și să producă un moștenitor până la 31 de ani, altfel averea familiei va ajunge pe mâinile surorii sale cheltuitoare. Dar nu este ușor să aleagă cea mai potrivită mireasă, dacă inima lui nu bate pentru nimeni. Așa că organizează o petrecere, unde este invitată și Sophia White, fiică ilegitimă de duce și personaj controversat.