1. ”Înger și demon” de Elizabeth Hoyt – apariție 7 iunie

Vine o vreme în viață unei femei când trebuie să facă un lucru care odinioară i se părea de neimaginat – pentru Anna Wren, rămasă văduvă, asta înseamnă să accepte postul de secretară a temperamentalului Edward de Raaf, conte de Swartingham. Spre surprinderea ei, constată că îi place să lucreze pentru încăpățânatul conte, iar Edward descoperă în curând în Anna nu doar o excelentă secretară, dar și o femeie deosebită de toate cele pe care le cunoaște.

  1. ”Secrete și minciuni” de Nora Roberts – apariție 14 iunie

Shelby Foxworth și-a pierdut soțul, apoi toate iluziile. Bărbatul care i-a oferit o viață de vis a dispărut lăsând-o plină de datorii. Iar când găsește depozitul lui de bancă și află că avea mai multe cărți de identitate, Shleby își dă seama că bărbatul pe care îl iubise nici măcar nu existase…

Cărțile Romantice din luna iunie

  1. ”Jocul de-a dragostea” de Sandra Brown – apariție 21 iunie

Două surori gemene își schimbă identitatea, iar Allison Leamon se duce la restaurant să se întâlnească cu logodnicul surorii sale, Davis. Acolo îl cunoaște pe prietenul cel mai bun al acestuia, Spencer Raft, brunet, cu ochi albaștri și o prestanță uluitoare. Însă Allison nu crede în ruptul capului în dragoste la prima vedere. Spencer, după ce cutreierase întreaga lume, își dă seama la rândul său că ceea ce căutase ani întregi fără rezultat, se afla chiar lângă el, dar era logodită cu prietenul cel mai bun.

  1. ”Măritată până luni” de Catherine Bybee – apariție 28 iunie

Carter Billings vrea scaunul de guvernator al statului California. Și trebuie să își compună o imagine nouă, de om serios și familist. Dar numai Eliza Havens este femeia cu care și-ar dori să se căsătorească, însă ea nici măcar nu suportă să stea în aceeași cameră cu el. Cum o va cuceri carismaticul politician, vă lăsăm să descoperiți citind cartea.

foto: 123rf.com