1. ”Curenții din adâncuri” de Nora Roberts – apariție 3 iulie

Pentru Darby și Zane, micul lor oraș natal ascunde secrete dureroase. Câteva decenii mai târziu, se întâlnesc însă pentru a-și reface viața!

  1. ”Îndrăznește să rămâi” de Carly Phillips – apariție 10 iulie

Meg Thompson, educatoare la grădiniță, face mereu alegeri greșite. Iar acum este însărcinată și singură. Dar este hotărâtă să fie o mamă mult mai bună, decât a fost mama ei vreodată.

  1. ”O nouă speranță” de Sandra Brown – apariție 17 iulie

Cyn știa că poate conta oricând pe fostul prieten al soțului ei, să o ajute. Și mereu îl tachina pentru aventurile lui. Dar nu se aștepta ca tocmai ea să tânjească după un aventurier.

  1. ”Prima Doamnă” de SE Phillips – apariție 24 iulie

Rămasă văduvă, tânăra soție a fostului președinte al Americii crede că a scăpat definitiv de Casa Albă. Dar, pentru o vreme, trebuie să joace rolul Primei Doamne și să se supună tuturor constrângerilor. Până întâlnește un bărbat fermecător și nesăbuit.

  1. Împărtășind același vis de Sherryl Woods – apariție 31 iulie

Heather își crește singură copilul și visează la o viață de familie plină de dragoste în Chesapeak Shores. Iar primirea călduroasă de care se bucură în sânul familiei O’Brien o face optimistă. Cu toate acestea, Connor O’Brien nu mai crede în dragoste, iar relația dintre ei devine tot mai dificilă.