1. ”Pasiunea” de Sandra Brown – apariție 3 ianuarie

Doctorița Rennie Newton este un chirurg pasionat și dedicat, un adevărat profesionist, care nu suportă nicio greșeală. Cu același profesionalism își asumă și rolul de jurat, când este chemată la tribunal pentru a lua parte de procesul unui asasin celebru. Rennie este convinsă că Lozada este nevinovat în cazul în care este acuzat și dă verdictul fără nicio remușcare. Asasinul este eliberat, dar procesul ei cu Lozada nu se încheie aici pentru că bărbatul devine de-a dreptul obsedat de ea. Și nu este singurul!

  1. ”Aproape de Paradis” de Nora Roberts – apariție 10 ianuarie

Jurnalistul Dylan Crosby face tot posibilul să afle toate secretele murdare din viața lui Rockwell. Dar investigațiile lui lovesc amar direct în inima fostei sale soții, Abigail O’Hurley. Iar ea vrea cu tot dinadinsul să își păstreze trecutul sub tăcere, în primul rând de dragul copiilor. Ce ascunde Abigail de fapt? Vom afla citind prima carte din seria celor trei surori O’Hurley.

  1. ”Mai dă-mi o șansă” de Sherryl Woods – apariție 17 ianuarie

După o despărțire de câțiva ani buni, Mick și Megan O’Brien se cred pregătiți să se căsătorească dinnou. Copiii lor, deja adulți și ei, sunt fericiți că părinții au găsit o cale să se împace. Dar există cineva în familie care nu este deloc mulțumit de situație. Iar Megan este sigură că nu vrea să mai facă pe nimeni să sufere. Cu toate acestea, se apropie Crăciunul… și va fi sezonul miracolelor.

Cărțile romantice din luna ianuarie 2020

  1. ”Amintirile nopții” de Sidney Sheldon – apariție 24 ianuarie

Urmare a celebrului roman ”De cealaltă parte a miezului nopții”, cartea urmărește viața lui Catherine Douglas încercând să se întoarcă la viață, după tragedia cumplită prin care a trecut, pierzându-și amintirile și dragostea. Ea ajunge fără să vrea în atenția puternicului magnat grec Constantin Demiris, care îi ucisese soțul.

  1. ”Totul pentru onoare” de Mary Balogh – apariție 31 ianuarie

Abigail Westcott a crezut că toate speranțele și visurile ei se vor nărui, după ce tatăl ei a murit și a descoperit că părinții ei nu erau căsătoriți legal. Dar a început să se bucure de independența și de moștenirea ei, fără să mai țină cont de bârfele societății. Numai că viața ei tihnită începe să se tulbure când intră în casă prietenul cel mai bun al fratelui ei, colonelul Gilbert Bennington. Amândoi au origini modeste, dar amândoi vor descoperi că onoarea este la fel de importantă pentru ei, ca și dragostea.