1. ”Domina” de L S Hilton – apariție 1 februarie

Judith Rashleigh a reușit în viață. Trăiește în lux, în mijlocul splendorilor Veneției, și se bucură, în cele din urmă, de viața pentru care a fost în stare să ucidă. Dar cineva știe ce a făcut Judith. Judith se poate salva doar dacă găsește o pictură inestimabilă – din păcate, una despre care este convinsă că nu există.

  1. ”În lumina stelelor” de Nora Roberts – apariție 8 februarie

Prima poveste din trilogia cunoscută cu numele Insula celor 3 surori o are în plan central pe Nell Channing, care fuge de un soț abuziv și încearcă să își construiască o nouă viață, sub o nouă identitate. Pe insulă, descoperă însă că viața ei nu are nicio șansă să fie liniștită, pentru că tărâmul acesta fermecător ascunde un blestem vechi. Și ea poate avea puterea să lupte cu el.

Cărțile romantice din luna februarie

  1. ”În sfârșit, iubirea!” de Jill Shalvis – apariție 15 februarie

O nouă poveste din seria Lucky Harbour, în care este urmărită viața lui Amy Michaels. Tânăra este încântată de perspectivele care i se deschid în Lucky Harbour și explorează fiecare colțișor. Mare amatoare de drumeții, se rătăcește la un moment dat și ajunge în calea pădurarului Matt Bowers. Și nu îi este deloc ușor să se abțină când îi vede zâmbetul șăgalnic și sexi.

  1. ”Apartamentul” de Danielle Steel – apariție 22 februarie

Prietenii ar putea fi uneori familia de care avem nevoie cu adevărat! Patru tinere ajung să împartă un apartament foarte spațios în inima orașului New York. Toate sunt în pragul vieții și încearcă să schimbe ceea nu a mers, dar și viața mai are multe schimbări pentru ele. Multe visuri încep în acel apartament și destinele lor se împletesc din ce în ce mai strâns.