1. ”O dragoste nepotrivită” de Elizabeth Hoyt – apariție 5 iulie

Singurul lucru pe care o lady nu trebuie niciodată să-l facă este să se îndrăgostească … de servitorul ei. Bogata Lady Georgina Maitland nu vrea un soț, dar ar avea nevoie de un administrator capabil care să aibă grijă de proprietățile ei. O singură privire aruncată lui Harry Pye o convinge pe Georgina că nu are de-a face cu un simplu servitor, ci cu un bărbat în toată puterea cuvântului.

Cărți romantice în luna iulie 2019

  1. ”A doua viață” de Sandra Brown – apariție 12 iulie

Cat Delaney, vedeta unui serial de televiziune, supravieţuieşte unui transplant de inimă, numai pentru a fi prinsă într-o pânză din ce în ce mai strânsă, plină de pericole. Pericole pe care nici dragostea nu le-ar putea învinge. Oamenii din jurul ei nu sunt ce par a fi. Şi mai înspăimântătoare sunt cele trei „accidente” fatale suferite de alţi trei pacienţi cărora li se făcuseră transplante în aceeaşi zi…

  1. ”Logodită până vineri” de Catherine Bybee – apariție 19 iulie

Frumoasa fiică a unui duce englez, Gwen se mută în America și preia afacerile matrimoniale ale surorii sale vitrege. Dar dacă ea este șefa, asta nu înseamnă că nu se poate îndrăgosti și că nu poate să își găsească și ea perechea potrivită. Iar bodyguard-ul Neil MacBain pare să fie tocmai bărbatul care îi bântuie visele.

  1. ”Mereu în gândul meu” de Jill Shalvis – apariție 26 iulie

După ce renunță la școala de patiserie, Leah Sullivan își dă seama că trebuie să realizeze și ea ceva în viață. Se întoarce în orașul ei natal, Lucky Harbor, dar nu prea se concentrează pe nimic pentru că gândurile ei fug mereu la cel mai bun prieten, Jack Harper. Mai mult decât atât, îi sugerează mamei lui Jack că între ei doi este mai mult decât o simplă prietenie. Dar nu va fi ușor să se descurce cu o asemenea minciună.