Capitularea domnișoarei Fairbourne de Madeline Hunter spune povestea unei femei care vrea să fie în fruntea unei faimoase case de licitație. Dar acest lucru nu se poate în Londra inceputului de secolul XIX, unde nu ar primi decât rolul de soție supusă.

Când o femeie vrea să conducă…

Totuși, este exact ce Emma Fairbourne plănuiește să facă atunci când tatăl ei moare, lăsând în urmă această afacere prosperă.Bineînțeles, clienții și colaboratorii bogați nu vor ști că domnișoara Fairbourne este la cârmă. Are deja planul perfect: va angaja un tânăr chipeș care va apărea în public ca patron. Totul ar fi mers bine, dacă nu ar fi intervenit Darius, arogantul conte de Southwaite. Acesta a fost partenerul din umbră al tatălui său de care Emma a aflat prea târziu. Acum, împarte cu el Fairbourne’s. Fiecare are un procent de 50 %.

…Iar un bărbat se opune

Contele nu are niciun interes să conducă el casa de licitație, dar nici nu vrea să o lase pe ea. Este clar că afacerea trebuie vândută, dar încăpățânata fată nu acceptă. Atunci, Darius se gândește să atace pe un alt front. Există un mod de a o înfrânge, mult mai plăcut de altfel… Emma este un amestec de curaj, inteligență, dar și de reacții iraționale. Pe de altă parte Darius este un cuceritor, dar și un om care se poartă admirabil cu cei pe care îi iubește și are o răbdare de fier. Totuși, amândoi sunt foarte încăpățânați, iar asta va pune ceva bețe în roate planurilor lor. Să vedem cine va câștiga!

Urmează capitularea domnișoarei Fairbourne?

Citește pentru a afla deznodământul Capitularea domnișoarei Fairbourne de Madeline Hunter! Cartea apare vineri, 29 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Prețul este unul promoțional: doar 9,99 lei cartea și revista!

Citește și: