Agentul FBI Drex Easton are un singur scop: să-l găsească pe cel care este cunoscut sub numele de Weston Graham. În ultimii 30 de ani, Weston și-a luat numeroase înfățișări și a apărut sub diverse nume. Atrage femei bogate, le deposedează de avere și apoi le face să dispară fără urmă. Singura trăsătură comună a victimelor: în viața lor a apărut un bărbat necunoscut, care a dispărut apoi fără urmă. Drex vrea să-i întindă o capcana pentru a-l prinde.

Citește și: Joc periculos de Sandra Brown, un colet misterios aduce doi oameni împreună

Capcana mortală

Agentul FBI este convins că femeile au fost omorâte. Iar cel cunoscut ca Weston Graham este responsabil. Dar de fiecare dată când Drex se apropie de el, Weston își schimbă identitatea și dispare din nou. Pentru prima dată în lungul lor joc de-a șoarecele și pisica, Drex îl are pe suspect sub ochii lui. Va cădea sau nu în capcana?

Fermecătorul Jasper Ford s-a căsătorit recent cu o femeie de afaceri de succes cu mulți ani mai tânără decât el, Talia Shafer. Drex se strecoară în viața lor, pozând ca noul vecin. În realitate, le supraveghează casa. Cu cât se apropie de cuplu, este mai convins că Jasper prădătorul iteligent și fără milă pe care îl caută. Singura lui grijă este ca atracția pe care o simte față de Talia să nu-i compromită scopul și integritatea morală. Dar este șansa lui Drex să-l prindă în capcana înainte să omoare din nou. Astfel, îl va da pe mâna justiției. Dar întâi trebuie să-și dea seama dacă Talia este următoarea victimă sau un complice fără inimă…

Citește Capcana de Sandra Brown pentru o lectură pasionantă. Cartea apare vineri, 13 martie, în Colecția Cărți Romantice.

Citește și: ”Lasă-mă să te iubesc” de Suzanne Enoch – guvernanta și contele