Niciodată nu și-ar fi imaginat că speranța va reveni sub chipul unei femei frumoase care a suferit mult, la rândul ei. După lunga agonie și moartea soțului ei, Samantha McKay rămâne la mila unor socri tiranici. Reușește să scape în depărtatul Wales pentru a intra în posesiunea unei case pe care a moștenit-o. Fiind un gentelman, Ben insistă să o ănsoțească în această călătorie periculoasă. Pe amândoi îi așteaptă o călătorie cu final neașteptat.

Citește și: Cărțile romantice din luna septembrie ne prelungesc vacanța de vară

Călătorie cu final neașteptat. Sufletele zbuciumate vor găsi alinare?

Samantha îl dorește, dar el este precaut. Ce ar putea oferi un suflet rănit unei femei? Totuși, Samantha este gata să meargă oriunde o duce soarta. Vrea să lase în urmă toate cutumele societății, chiar și bruma de avere pe care o mai are, pentru a fi cu acest tânăr și frumos soldat. Dar oare va putea să-și ofere și inima plină de cicatrice, nu doar corpul? Răspunsul la întrebare poate fi găsit într-un loc la care nu se gândeau: unul în brațele celuilalt.

Citește Călătorie cu final neașteptat de Mary Balogh pentru a afla ce viitor are povestea de dragoste dintre Samantha și Ben. Cartea apare vineri, 13 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Călătorie cu final neașteptat de Mary Balogh va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: