De trei ani, Lady Veronica Smithson este o văduvă veselă. Duce o viată fericită și complet independentă. Gentlemanul potrivit ar putea să o îndrepte spre căile nebănuite ale iubirii.

Citește și: O competiție seducătoare de Victoria Alexander, primul volum din seria ”Păcate ascunse”

Dragostea apare când nu te aștepți

Când îl cunoaște pe Sir Sebastian Hadley-Attwater, un renumit explorator și cu un oarecare renume în privinta femeilor, Veronica este convinsă că a găsit persoana potrivită. Sebastian urmează să obțină o importantă moștenire în câteva săptămâni – doar daca familia lui îl va considera suficient de responsabil. Și ce altă dovadă mai bună de maturitate poate fi decât găsirea unei soții?

Unde pot duce căile nebănuite ale iubirii

Deși încântătoarea Veronica nu are nimic împotrivă să-i fie amantă, refuză cu obstinație să-i devina soție. Totuși, Sebastian nu este bărbatul care să accepte ușor un refuz, așa că pune la cale un plan: un sejur intim petrecut la casa lui de la țară o va face cu siguranță să se răzgândească. Confruntat cu intrigile rudelor și cu complicații care apar pe neașteptate la tot pasul, Sebastian este tot mai decis să o convingă pe Veronica de faptul că le este dat să fie împreună – acum și pentru totdeauna. Și vrea să facă asta cât mai repede… Adică până la Crăciun.

Căile nebănuite ale iubirii de Victoria Alexander apare vineri, 18 decembrie în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: Poveste de viață: Adolescenta de bani gata devine mamă. O fi bine pentru ea?