Atunci când Kelley Spencer se mută înapoi în orășelul natal împreună cu sora ei, nu se gândea că va da peste un bărbat îndrăgostit. Femeia speră să o protejeze pe mai tânăra Madison de problemele pe care ea le-a avut, crescând în Dallas. În curând însă va constata că șeful poliției locale este nimeni altul decât Jack Morgan, bărbatul care i-a frânt inima lui Kelley cu mulți ani în urmă. El este ultimul cu care ar fi vrut să dea ochii, dar singurul pe care l-a iubit vreodată.

Citește și: Luna octombrie, mai colorată cu povești romantice noi!

Un bărbat îndrăgostit nu poate fi respins ușor

Era o tânără profesoară de doar 22 de ani când a început să predea la liceul unde Jack, 19 ani, încă învăța. Viața lui nu fusese ușoară. Mama îl abandonase și locuia singur într-o rulotă. De aceea, fusese la un pas de a abandona școala. Povestea lor de dragoste a fost scurtă, dar intensă. Apoi, fata a plecat de teamă să nu-și piardă dreptul de a profesa pentru că avusese o relație cu un elev.

Spre surpriza ei, Jack este un bărbat îndrăgostit. Nu-și dorește decât a doua șansă de a câștiga inima lui Kelley și nu este deloc prea timid să o arate. Poate că dragostea lor a fost condamnată cu mult timp în urmă, dar acum nimic nu-i oprește să fie împreună. Dar secretul întunecat pe care îl poartă cu ea femeia lar putea îndepărta de ea de data asta pentru totdeauna…

Tu iubești un bărbat mai tânăr decât tine?

Citește Un bărbat îndrăgostit de Lorraine Heath, pentru a afla cum își va găsi Kelley liniștea și poate va avea curajul să iubească din nou. Cartea apare vineri, 19 octombrie doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: