1. ”Miresele MacGregor” de Nora Roberts – 2 septembrie

Șeful clanului MacGregor este bogat, puternic și foarte hotărât să-și vadă nepoatele măritate cât mai curând, chiar dacă pentru ele nu contează altceva decât cariera. Bătrânul a ales deja trei candidați potriviți. Rămâne de văzut dacă își poate pune în aplicare planurile.

  1. ”Din toată inima” de Mary Balogh – 9 septembrie

Când erau copii, Geraint Penderyn și Marged Evans erau cei mai buni prieteni. Dar viața i-a schimbat și i-a înstrăinat. Marged ajunge să îl urască de moarte pe fostul ei amic, fiind convinsă că a fost implicat în moartea soțului ei. O poveste cu parfum istoric, cu multe aventuri și pericole, dar și cu o pasiune răvășitoare.

  1. ”De cealaltă parte a miezului nopții” – de Sidney Sheldon – 16 septembrie.

Bestseller internațional și sursa unuia dintre cele mai bune filme inspirate de romanele lui Sheldon, cartea urmărește viața unei tinere americane destul de naive, care pică în capcana unui afemeiat și a unor persoane dornice de răzbunare.

  1. ”Dragostea nu are reguli” de Amanda Quick – 23 septembrie

Grace Elland trebuie să se lupte cu demonii trecutului și să își refacă viața, dar află cu disperare că cineva a țesut un plan diabolic să o distrugă și pe ea, și tot ce e în jurul ei.

  1. ”Trandafirul sălbatic” de Susan Elizabeth Phillips – 30 septembrie

Războiul dintre cele două Americi s-a terminat, dar pentru Kit Weston el continuă. Deghizată în bărbat, Kit călătorește la New York să îl elimine pe Baron Cain, bărbatul care stă în calea fericirii ei. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată și Kit își dă seama că nu e prea ușor să îl dea la o parte pe Baron, așa cum credea.