O femeie nefericită

Serena Hamilton a fost prietenă și vecină cu Jack Morgan, personajul principal din cartea ”Un bărbat îndrăgostit” de Lorraine Heath. Soțul ei, Steve, și Jack au fost în armată la aceeași companie. Dar pe când Jack s-a întors în micul orășel Hopeful, din Texas, Steve a fost omorât la datorie într-un conflict din Orientul Mijlociu. Serena a crezut că va ajunge să aibă o relație cu Jack, dar între ei nu s-a dezvoltat decât o prietenie platonică.

Citește și: Un decembrie cu petreceri și aventuri în Cărțile Romantice pline de pasiune

Consecințele neprevăzute ale unei aventuri de o noapte

Vor urma cele mai proaste 6 luni din viața Serenei. Soțul ei a murit nu demult. Bărbatul cu care spera să-și refacă viața se căsătorește, iar mama ei moare de cancer. Nimic nu pare să o mai oprească să facă o prostie. A avut o aventură de o noapte cu un bărbat pe care l-a cunoscut chiar atunci și pe care speră să nu-l mai revadă niciodată. Habar nu avea că legătura dintre ea și frumosul străin este una mai puternică decât își imaginează. Serena a avut o aventură de-o noapte cu Hunter. Ea nu știe că acesta este un agent CIA care acționează din umbră și a cărui misiune are legătură cu tragedia din viața ei.

O aventură de-o noapte de Lorraine Heath. Coperta

O aventură de-o noapte de Lorraine Heath apare vineri, 23 noiembrie doar în colecția cărți romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revista).

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com