Gabriella Banning realizează că ea și surorile sale, Claire și Elizabeth, fără niciun mijloc de subzistență. Taotă averea familiei va ajunge în mâinile unui văr îndepărtat, următorul moștenitor bărbat al familiei. Surorile Banning sunt sortite pieirii, dacă Gabby nu găsește o soluție rapid. Acum nu este momentul pentru o atracție scandaloasă, ci pentru istețime și vicleșug.

Citește și: Scandaluri, crime și pasiuni întunecate în noile cărți romantice din luna octombrie

Atracție scandaloasă și neașteptată

Pretinzând că Marcus este încă în viață, Gabby aranjează debutul în societatea londoneză a preafrumoasei sale surori, Claire. Va păstra secretul doar atâta timp până când Claire se va mărita cu un nobil bogat. La succesul pe care pare să-l aibă tânăra, nu va avea mult de așteptat. Dar atunci când un chipeș gentelman apare la ușa ei și pretinde că e Marcus, planurile ei par să se ducă de râpă. Dacă îl expune pe impostor, adevărul despre moartea contelui ar putea ieși la iveală. Legată de secrete și minciuni, prietenia dintre cei doi devine ceva la care nu s-ar fi așteptat fata crescută în lumea nobililor englezi. Gabby se îndrăgostește de acest aventurier nerușinat iar scânteile dintre ei nu pot fi ignorate de nimeni. În curând, societatea londoneză este scandalizată de zvonurile că fratele și sora ar avea o atracție scandaloasă unul față de celălalt.

Citește Atracție scandaloasă de Karen Robards, pentru a afla dacă iubirea dintre Gabby și tânărul enigmatic are vreun viitor. Atracție scandaloasă de Karen Robards face parte dintr-o nouă serie de succes din colecția cărți romantice a revistei Libertatea pentru femei: ”Surorile Banning”.

Citește și: