Arșița” i-a întunecat mintea

Turner Hastings este bibliotecară și mai lucrează part-time casieră la o bancă din Winosha. Pe când era la al doilea job, doi bărbați înarmați au atacat. După ce au luat banii, au fugit. Turner a profitat de ocazie pentru a-și însuși o sumă frumușică. John MacKinnon, agent special FBI, a fost chemat să investigheze jaful. În timp ce urmărea caseta de supraveghere, a observat că femeia a luat din depozitul directorului băncii, Calvin.

În ciuda procedurilor pe care ar fi trebuit să le urmeze, John alege să o sune și să vorbească cu ea. Pe măsură ce discută mai mult, se simte mai atras de ea. Atunci când află că Turner e în pericol de a fi atacată de un răufăcător periculos, agentul FBI trebuie să ia o decizie grea între a-și îndeplini datoria și a o salva pe femeia iubită.

Oriunde ai pleca în vacanță, citește ”Arșița” de Elizabeth Hoyt. Nu vei regreta. Vei găsi cartea la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei.

Citește și:

Vezi ce alte surprize romantice ți-a mai pregătit colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei în luna iulie!