”Aranjamentul” de Mary Balogh face parte din seria ”Clubul supraviețuitorilor”. Cartea spune povestea lui Vincent Hunt, Viconte de Darleigh. După ce a fost rănit în luptă și a orbit, se întoarce acasă pentru a duce o viață liniștită.

”Aranjamentul” de Mary Balogh, vicontele orb și fata săracă

Mama lui Vincent are alte planuri pentru el. Dorește să-l însoare cu orice preț. Așa că tânărul viconte încearcă să scape de această căsătorie aranjată și fuge într-un sătuc îndepărtat. Dar nici aici nu scapă de intrigile maritale. Domnișoara Sophia Fry intervine de partea lui, dar este alungată pentru asta din casa verișoarei sale chiar în miez de noapte. Fata se găsește într-o situație disperată. Fără avere sau ocrotitor, rămâne efectiv pe drumuri.

Citește și: Noi povești romantice pline de căldură în colecția lunii mai

”Aranjamentul” de Mary Balogh spune o poveste uimitoare. Chiar dacă Vincent a rămas orb, mintea lui vede o soluție la problemele amândurora: căsătoria. El se va însura cu Sophia și va scăpa de încercările rudelor sale de a-i găsi pe cineva, iar tânăra va avea un viitor asigurat. La început, timidă și ștearsa domnișoară îl refuză. Dar când un bărbat atât de chipeș și de bogat insistă să o ia de soție, nu mai poate spune ”nu”. Ea va scăpa de sărăcie, iar el de cele care-i vânează titlul și averea. Totuși, este posibil ca o camaraderie să se transforme într-o mare dragoste? Sau un aranjament făcut la rece, în marea poveste de iubire la care ea visează?

Citește ”Aranjamentul” de Mary Balogh pentru a vedea dacă Sophia va avea șansa unei mari iubiri. Cartea apare vineri, 31 mai, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: