Abigail vrea cu tot dinadinsul să își păstreze trecutul sub tăcere, în primul rând de dragul copiilor. Ce ascunde Abigail de fapt? Prin averea considerabilă și poziția socială de care dispune pare atât de aproape de Paradis și, totuși, viața ei ascunde secrete întunecate.

Citește și: ”Obsesia” de Nora Roberts. Când păcatele părinților apasă asupra copiilor

Aproape de Paradis, dar departe de adevăr

Abigail O’Hurley Rockwell este hotărâtă să facă tot posibilul pentru a păstra secretele familiei. Adevărul nu poate fi spus. Este cu adevărat o femeie disperată atunci când jurnalistul Dylan Crosby începe să sape în trecutul ei pentru a publica o carte despre infamul ei soț decedat. Pentru Dylan este doar un simplu obiect de cercetare, dar pentru ea este o realitate dureroasă care trebuie să fie ținută ascunsă. Abby ar face orice ca să-și păstreze siguranța ei și a familiei.

Dylan este uimit să descopere că văduva lui Rockwell nu este diva plină de diamante pe care și-o imagina, ci o mamă îmbrăcată în salopetă, dar plină de căldură și feminitate. De ce un VIP de talia ei pretinde că este o simplă mamă de la țară care trebuie să-și întrețină copiii? Mai rău, cum de a început să-i creadă minciunile acestei abile femei de afaceri?

Aproape de Paradis de Nora Roberts este prima carte din seria tripletelor O’Hurley. Citește toată trilogia pentru a afla viața unor femei remarcabile. Aproape de Paradis de Nora Roberts apare vineri, 10 ianuarie.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com