1. ”Maestra” de L. S. Hilton – apariție 4 ianuarie

Judith este animatoare într-un club pe timp de noapte, dar ziua a reușit să își găsească un job la o casă de licitații. Muncește mult și face compromisuri dureroase pentru a-și construi o viață mai bună și onestă. Dar când descoperă un secret teribil din lumea artei, este concediată pe loc și visurile ei se spulberă. Atunci lasă deoparte masca de fată bună și țese planuri noi de răzbunare.

  1. ”Flacăra pasiunii” de S. E. Phillips – apariție 11 ianuarie

Este tânără, strălucitoare și puțin cam naivă. Fleur Savagar are o viață pe care orice tânără și-ar dori-o, o carieră strălucitoare în lumea filmelor și iubirea unuia dintre cei mai frumoși bărbați din America. Dar secrete întunecate o ajung din urmă și o pun pe fugă departe de toți și de toate, inclusiv de familie.

Cărțile romantice din ianuarie 2019

  1. ”Obsesia” de Nora Roberts – apariție 18 ianuarie

Naomi Bowes descoperă la doar 12 ani că tatăl ei era un monstru. Ținea captivă o tânără, într-o ascunzătoare din pădure, de unde Naomi reușește să o salveze. Apoi încearcă să își piardă urma, își ia alt nume și se stabilește la mii de kilometri depărtare de locurile sinistre ale copilăriei ei. Dar păcatele tatălui o vor urmări până și în cele mai frumoase momente ale vieții sale.

  1. ”Silver Bay” de Jojo Moyes – apariție 25 ianuarie

O poveste romantică modernă într-un orășel de modă veche de la malul mării și o tânără femeie care nu vroia să mai dea niciodată speranțe iubirii. Până când îi iese în cale Mike Dormer, cu manierele lui londoneze. Iar viața Lizei e cu totul dată peste cap.