În Amintirile nopții de Sidney Sheldon, Catherine ajunge fără să vrea în atenția puternicului magnat grec Constantin Demiris, care îi ucisese soțul. În ”De cealaltă parte a miezului nopții” eroii au jucat un joc al dragostei, dorinței și morții. În ”Amintirile nopții”, supraviețuitorii se întâlnesc să-l mai joace o dată.

Citește și: ”Chipul din umbră” de Sidney Sheldon, suspans și dragoste într-un roman amețitor

Amintirile nopții nu o lasă să trăiască

În umbra unei tragedii și împobvărată de amnezie, frumoasa femeie încearcă cu disperare să se întoarcă la realitate. Este chiar Catherine Douglas, care trebuie să facă față din nou carismaticului și puternicului Constantin Demiris El este magnatul gred care l-a omorât pe soțul Catherinei. Acum, el se bucură de oportunitățile infinite de îmbogățire din Europa de după război. Totodată, îi dă o atenție periculoasă acestei văduve nefericite, care pare atât de singură

Citește și: ”O zi prea îndepărtată” de Sidney Sheldon – o carte care te ține cu sufletul la gură

Citește Amintirile nopții de Sidney Sheldon, o carte care te va fascina încă de la prima pagină. Atenție! S-ar putea să nu o mai lași din mână până la final, așa că asigură-te că ai destul timp la dispoziție. Mini-vacanța de 24 ianuarie s-ar putea să fie oportunitatea de care ai nevoie.

Vei putea găsi cartea Amintirile nopții de Sidney Sheldon la toate punctele de difuzare a presei doar în colecția Cărți Romantice. Cartea apare vineri, 24 ianuarie.

Citește și:

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 52 de ani. Marea artistă simțea că va muri. Cuvintele dureroase pe care le-a spus prietenilor ei: „Dacă mor…”