Poate te-ai întrebat mereu ce s-a întâmplat cu fata aceea, vedeta liceului. Ei bine, nu întotdeauna cei care au succes în adolescență vor și reuși în viață. Asta s-a întâmplat și cu Sugar Beth, eroina din ”Amintiri de neuitat”.

”Amintiri de neuitat”, un adevărat blestem

Fata pe care toată lumea o adora și o ura s-a întors în orașul natal, în care își jurase că nu mai calcă. Fosta prințesă bogată și alintată din Parrish, Mississippi, Sugar Beth Carey a plecat trântind ușa după ea. A lăsat în urmă inimi frânte, prietenii și reputații distruse. Dar au trecut 15 ani de atunci. Puștoaica a crescut și a învățat cele mai dure lecții ale vieții. Se întoarce acasă falită și disperată, dar  prea mândră ca să o arate. Oamenii din micuțul târg de provincie nu cred în noțiunea de a ierta și a uita. Așa că pe Sugar Beth nu o așteaptă surprize plăcute. Surorile Seawillow, fostele ei prietene, nu vor rata ocazia de a se răzbuna pe ea pentru greșelile ei din trecut. Și Winnie Davis, cel mai mare inamic al tinerei, intenționează să o umilească în fața tuturor.

Prins între dragoste și răzbunare

Și mai e și Colin Byrne. . . În urmă cu 15 ani, Sugar Beth a încercat să-i distrugă cariera. Acum este bogat, puternic și a ajuns proprietarul casei în care ea a copilărit. Mai rău, acest ”prinț” întunecat modern plănuiește o ripostă de zile mari. O va face pe ”prințesă” să cadă în genunchi în fața lui. Dar niciunul dintre ei nu se așteaptă la ce va urma. Micuța răzgâiată este acum o femeie care a învățat să supraviețuiască în cele mai vitrege condiții. Și pe când Sugar Beth încearcă să repare greșelile trecutului, Colin va fi nevoit să aleagă între răzbunare și dragoste. Are chiar și cea mai rea fată dreptul la o a doua șansă sau anumite lucruri nu se pot trece cu vederea?

”Amintiri de neuitat” este o poveste despre curaj, iertare, prietenie, dragoste și despre posibiltatea de a trăi fericiți până la adânci bătrânețe. Nu rata volumul scris cu mult talent de Susan E. Phillips. De vineri, 21 octombrie îl vei găsi la toate punctele de difuzare a presei la un preț special: 9.99 lei (carte + revistă).